Livrare

Livrare și retururi

1. Livrare și transport

Costurile transportului in sistem de curierat a produselor achizitionate pe site-ul www.sallerromania.ro sunt urmatoarele:

a) pentru livrarea produselor comandate sub 300 de lei, taxa de livrare este 25 RON (inclusiv TVA);

b) pentru livrarea produselor comandate cu valoare peste 300 lei, taxa de livrare este gratuita.

Saller Romania estimeaza pe baza unor indicatori interni costul transportului si Clientul accepta in mod expres prin plasarea comenzii estimarile pentru costul transportului, indiferent de datele care au stat la baza determinarii acestui cost. In consecinta, Clientul nu poate solicita ulterior plasarii comenzii un cost inferior al transportului pe baza unor cantariri sau masurari proprii ale coletului. Saller Romania ofera serviciul de livrare pana in fata usii locuintei/imobilului din adresa de livrare specificata in momentul plasarii comenzii, atata timp cat caracteristicile/particularitatile locatiei permit efectuarea livrarii fara incalcarea reglementarilor legale privind securitatea muncii. In cazul in care livrarea nu poate fi efectuata fara incalcarea prevederilor legale prestatorul de servicii, firma de curierat, poate refuza livrarea in fata usii locuintei/imobilului.

Timpul de livrare al unei comenzi este comunicat pe pagina fiecărui produs si este un interval de zile influentat de: fabricarea si transportul bunurilor de la furnizorul de marfa al Saller Romania, timpii de procesare in centrul logistic al furnizorului initial si in depozitul Saller Romania, zile lucratoare din luna, numarul produselor din comanda si timpii de procesare a fiecarui produs etc. Timpul total de livrare poate fi decalat de un produs cu perioada mai lunga, astfel ca Clientul accepta ca prin cumularea a mai multe produse intr-o comanda decaleaza livrarea produselor pana la data cea mai indepartata. Ca regula, produsele dintr-o comanda sunt livrare intr-un singur pachet cu un AWB unic (nu se livreaza partial produsele dintr-o comanda).

2. Retururi

Clientul Saller Romania poate returna produsele achizitionate prin intermediul unui Contract si este indreptatit sa primeasca intreaga contravaloare platita pentru produse, in urmatoarele situatii:

  • Produsele prezinta deteriorari severe care le fac neconforme;
  • Produsele livrate sunt diferite (specificatii, cantitate, etc) fata de comanda plasata;
  • Produsele prezinta defecte de fabricatie
  • Clientul s-a retras din contract in termenul de 15 zile de la data livrarii comenzii.